zaterdag 13 juni 2015

Verkeersongevallen op Parkforum

Op zaterdag 6 juni 2015 omstreeks 22.45 uur raakte de bestuurster van een Volkswagen-Up  in een bocht van Parkforum, mogelijk omdat zij wat in doezelde,  van de weg en belandde tegen een lantaarnpaal.  Gelukkig werkten alle airbags in de auto goed en raakte de bestuurster niet gewond.

Op zondag 7 juni 2015 om 19.15 uur reed de bestuurder van een donkerkleurige Opel combo bij het inhalen van een personenauto tegen de linkerzijde van die personenauto.  Na de aanrijding reed deze bestuurder door, hierbij achtervolgd door de bestuurder van de personenauto. Op de N2/A2 richting Den Bosch kon de achtervolgende bestuurder de combo bestuurder wel nog wenken om te stoppen, doch deze koos ervoor dit niet te doen en te verdwijnen in de richting van Den Bosch. Na aangifte en een politieonderzoek bleek dat de in Den Bosch woonachtige eigenaar zijn auto op zondag had uitgeleend aan een, eveneens in Den Bosch woonachtige, vriend.
Deze is opgespoord en  inmiddels gehoord. Hij mag een boete ten bedrage van 450 euro van de Officier van Justitie tegemoet zien en mag uiteraard ook opdraaien voor de schade.  

Wilt U reageren op dit bericht, dan kunt U het contactformulier invullen bij onderstaande link;