zaterdag 13 juni 2015

Inbraken in auto’s

Op zondag 31 mei 2015 omstreeks 00.50 uur werd ontdekt dat er in maar liefst 13 auto’s was ingebroken, welke stonden geparkeerd in een parkeergarage onder de appartementen aan Grasland. De toegangspoort van de garage, die op de Grasbloem uitkomt, bleek door een technische storing open te staan. Men verschafte zich de toegang tot de auto’s door vernieling van een portier ruit.  Er werden diverse goederen weggenomen uit de diverse auto’s, waaronder een afstandsbediening van de garagepoort.   Inmiddels is de toegangspoort weer gerepareerd en van een nieuwe toegangscode voorzien. 

Op dinsdag 2 juni 2015 omstreeks 02.45 uur werd er ingebroken in een volkswagen-golf die stond geparkeerd aan de Grasduin. Uit de auto werd een navigatiesysteem weggenomen. Een getuige zag een man in de auto zitten, die met een zaklamp scheen. Deze man was ongeveer 1.85 meter lang en droeg een soort bomberjack met capuchon.
In de omgeving werd een fiets aangetroffen, waarvan wordt vermoed dat deze door de dader daar is achter gelaten. Mocht iemand de fiets (zie foto)  herkennen c.q. de eigenaar daarvan kennen, dan horen wij dat graagTussen zondag 7 juni 2015  en maandag  8 juni 2015 te 11.15 uur werd ingebroken in een grijze Mercedes personenauto die stond geparkeerd aan Grasveld.  De rechter achterruit van de auto werd vernield.  De buit betrof twee zonnebrillen, waarvan er één  vernield werd achter gelaten. 

Wilt U reageren op dit bericht, dan kunt U het contactformulier invullen bij onderstaande link;