maandag 17 maart 2014

Vrachtwagenchauffeur maakt brokken



Op dinsdagochtend 4 maart 2014 omstreeks  06.35 uur  zag- en hoorde een bewoner van  de Zandzwaluw dat een grote vrachtauto door de straat reed, en bij het nemen van een bocht in de weg, enkele muurtjes in een voortuin omver reed. Ook een gemeentepaal werd omver gereden en de auto die nabij het muurtje geparkeerd stond, raakte beschadigd.  De chauffeur van de vrachtauto stopte en stapte uit. Hij stapte hierna echter weer in en reed verder, zonder zich  om de schade te bekommeren.   De bewoner belde hierop meteen de politie. Een aantal surveillance eenheden hebben hierop uitgekeken naar de bewuste vrachtauto.

 Een van de eenheden zag enige tijd later de vrachtauto bij een bedrijf aan Flight Forum stil staan.  De chauffeur werd aangehouden en is over gebracht naar het bureau. Hij krijgt een proces-verbaal. Ook de schade zal vergoed moeten worden.


 
Wilt U reageren op dit bericht, mail ons dan: https://www.politie.nl/wijkagenten/09/dick-de-heus.html https://www.politie.nl/wijkagenten/09/viola-bliek.html