vrijdag 20 mei 2016

Getuige(n) van tasjesroof gezocht


Naar pas later is gebleken, heeft er op donderdag 12 mei 1016  omstreeks 16.00 uur een tasjesroof plaats gevonden op het winkelcentrum Meerrijk.   Een vrouw liep daar met haar kinderwagen en werd van achteren benaderd door een man, die vervolgens tegen haar aanduwde en trachtte de handtas van de vrouw weg te rukken. De vrouw hield echter de tas stevig vast en na wat heen en weer getrek, zag de man kans om enkele spullen uit de tas van de vrouw te pakken. Toen de vrouw hard om hulp riep, rende de man weg. Een man, die in de buurt was, zou hierop achter de dader aangerend zijn.

De dader is een blanke man van ca 25 a 30 jaar oud en ongeveer 1.90 meter lang. Hij had donkerblond haar en droeg een gouden ring met een soort draakmotief in het zwart. Verder droeg hij een donkere broek, een vest met capuchon en witte gymschoenen van het merk nike. Ook droeg hij een pet op het hoofd.
De wijkagenten komen graag in contact met de getuige, die achter de dader is aangerend, alsmede mogelijk andere getuigen van deze beroving.


Wilt U reageren op dit bericht, dan kunt U het contactformulier invullen bij onderstaande link;