woensdag 24 februari 2016

Aanpassing weg en kruising


Binnenkort start de gemeente Eindhoven met aanpassingen aan Zandstrand en de kruising van Zandstrand met Zandkasteel (kruising bij busbaan).
Hiertoe heeft de gemeente een wijkinfo voor omwonenden samen gesteld. Hieronder de tekst van deze wijkinfo:

“ Op 29 februari 2016 starten wij met de aanpassing van de kruising Zandstrand – Zandkasteel. In de huidige situatie ligt de oversteekplaats voor fietsers en voetgangers over de busbaan dicht bij de oversteekplaats voor auto’s. Dit is een onoverzichtelijke situatie. Tijdens de aanpassing van deze kruising verplaatsen we de oversteekplaats voor fietsers en voetgangers. Op deze manier wordt de kruising overzichtelijk en verbetert de verkeersveiligheid. Na de aanpassing van deze kruising voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan het Zandstrand. Als alles volgens planning verloopt zijn de werkzaamheden eind april 2016 klaar.
Planning
Om ervoor te zorgen dat de omgeving zo goed mogelijk bereikbaar blijft voeren we de werkzaamheden in verschillende fasen uit. Op de achterzijde van deze wijkinfo vindt u een kaart met de fasering en de globale tijdsplanning. De omleidingsroutes worden met borden aangeven. 
Tijdens de aanpassing van de kruising Zandstrand – Zandkasteel worden de verkeerslichten tijdelijk uitgeschakeld.  Op die momenten zullen er verkeersregelaars aanwezig zijn . 

Indien u nog vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met de heer           
R. Blanken op 040-238 61 49 of r.blanken@eindhoven.nl.  

Wilt U reageren op dit bericht, dan kunt U het contactformulier invullen bij onderstaande link;