woensdag 25 november 2015

Weer auto inbraken in Meerhoven

In de avond/nacht van woensdag 18- op donderdag 19 november 2015 jl is het inbrekersgilde actief geweest in Grasrijk.  In drie auto’s  werd  ingebroken en van één auto werden de spiegels weggenomen.
Ingebroken werd in een  grijze Volkswagen Passaat op Grastapijt, een witte Volkswagen Golf op de Grasdreef en een grijze Volkswagen Golf op de Grassteppe.  In alle auto’s kwam men binnen door forcering van een portierraam en uit alle auto’s verdwenen de radio-navigatie systemen.
Op Grashoen  werden van een  zwarte BMW 116i personenauto de beide buitenspiegels weggenomen. Ook dat gebeurde in de zelfde nacht.
Op de foto's de auto, die werd open gebroken op de Grasdreef.

Alhoewel een ruit van een portier van een auto vrij snel en ook vrij geruisloos kan worden vernield, en de dieven kennelijk ook apparatuur voorhanden hebben, die het alarmsysteem kan omzeilen, is men toch vaak wel even bezig met zo’n kraak. Bij de Golf op de Grassteppe is ook eerst nog getracht om een portierslot te forceren.  Dus mocht U verdachte lieden rondom- of bij een geparkeerde auto zien, bel dan meteen de politie. 

Kennelijk blijven de navigatiesysteem-dieven Meerhoven als een geschikt werkterrein zien.