donderdag 22 oktober 2015

Inbraak in auto’s bij BSO Zandkasteel

Woensdag 21 oktober 2015 omstreeks 18.10 uur hebben twee jongens, die zich verplaatsten op een donkerblauwe scooter, ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan Bosfazant. De auto, een Toyota IQ , stond geparkeerd nabij de BSO aan Zandkasteel. Een van de jongens vernielde de ruit van het rechter voorportier en griste een handtas uit de auto, waarna beiden wegreden. Enkele honderden meters verderop werd de tas weer weggegooid. Kennelijk zat er niets van hun gading in.  De beide daders vielen kort daarvoor al op, omdat zij, komende uit de richting van Zandkasteel, op het parkeerterrein tussen de BSO en het voormalige verkeerstorengebouw tussen de aldaar geparkeerd staande auto’s reden en in die auto’s keken.
Van het signalement van de daders is bekend, dat zij een licht getint uiterlijk hadden en donkere kleding droegen. Beiden droegen tevens en petje en hun leeftijd wordt geschat op ca 18 tot 25 jaar oud.

Eerder deze week zou een soortgelijke auto-inbraak aldaar hebben plaats gevonden en, zoals al eerder vermeld, ook in Grasrijk.