woensdag 2 september 2015

Inbraken in auto’s

In de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 augustus 2015 is er ingebroken in een witte Volkswagen Golf personenauto, die stond geparkeerd aan de Zandroos.  Toegang verkreeg men door vernieling van een portierraam. Het navigatiesysteem bleek uit het dashboard gestolen te zijn.
In de zelfde nacht werd ook ingebroken in een grijze Audi A3 personenauto, die stond geparkeerd  aan de Zandzwaluw. Ook hier werd een portierraam vernield om in de auto te komen en verdween het navigatie systeem.
In de nacht van 9 op 10 augustus 2015 vond een soortgelijke inbraak plaats in een grijze Audi A3 personenauto die geparkeerd stond aan de Grassteppe. Ook hier werd een portierraam vernield en verdween het navigatie systeem.

Op 6 augustus 2015 omstreeks 03.10 uur hoorde een buurtbewoner van de Grasbeemd glasgerinkel en zag even later twee mannen hard wegrennen.  Later bleek ook hier ingebroken te zijn in een personenauto en was het navigatiesysteem verdwenen.  Na de politie gealarmeerd te hebben, zijn diverse eenheden de wijk ingegaan. Even later werd een auto met daarin drie mannen in de omgeving aangetroffen. Alhoewel de inzittenden geen aannemelijk verhaal hadden  omtrent hun aanwezigheid aldaar,  kon geen bewijs gevonden worden van hun eventuele betrokkenheid bij de inbraak.

Wilt U reageren op dit bericht, dan kunt U het contactformulier invullen bij onderstaande link;