vrijdag 15 mei 2015

Fiets diefstallen


Op woensdagmiddag 1 April 2015  tussen 17.30 uur en 19.00 uur  is er een  Blauwe 24" meiden fiets type opoe fiets met bagage drager aan de voorkant  weggenomen.  De fiets, die niet afgesloten was, stond nabij de Hangar in het winkelcentrum.  De fiets is ook nog te herkennen aan een rieten mand die op de bagagedrager was bevestigd. De kettingkast en jasbeschermer zijn wit met blauwe bloemetjes.

Op vrijdag 10 april 2015 omstreeks 20.00 uur werd er vanaf een binnenterrein achter de woningen aan Grassavanne een  Union Mamafiets weggenomen. De fiets is wit met paarse spatborden. Deze diefstal werd gepleegd door een  man met een getinte huidskleur en ca 1.80 meter groot. De man heeft een tenger portuur en had zwart haar, dat bovenop wat langer en aan de zijkant kort geknipt was. De man zag kans om via een geopende toegangspoort van het binnenterrein naar binnen te glippen en daarna ook weer snel met de fiets naar buiten te verdwijnen. Een buurtbewoner heeft nog een korte achtervolging ingesteld maar is de man uit het oog verloren.

Op woensdag 6 mei 2015 is er vanaf de Grasparkiet een herenfiets gestolen. Toen de eigenaar de diefstal ontdekte zag hij, dat een hem onbekende fiets op de plaats was achtergebleven, waar zijn fiets had gestaan. Mocht iemand de fiets op bijgaande foto herkennen, dan horen wij dat graag.


Op vrijdag  8 mei 2015 tussen  11.00 uur en 11.10 uur werd er vanaf  de Grasbaan,  bij het gebouw van Parkstaete IV, een herenfiets van het merk  Gazelle weggenomen.  De fiets was voorzien van een speciaal sportstuur, met daarop een cateye meter.