zaterdag 28 maart 2015

Politie acties voor betere waardering en salariëring

Al enkele weken voert de  politie actie voor een betere waardering én salariëring   De werkgever, de Minister van Veiligheid en Justitie wil  wel wat salarisverhoging geven, maar daarvoor moeten andere “voordelen” ingeleverd worden.  Een sigaar uit eigen doos dus.
De vier politiebonden trekken daarom ook gezamenlijk op, in een poging om de Minister tot andere gedachten te brengen.  Wij bieden U bij voorbaat onze verontschuldigingen aan, indien de politieacties voor U  enig ongemak  veroorzaken.   Alhoewel….een waarschuwing in plaats van een bekeuring zal niet direct een gevoel van “ongemak” geven.

In eerste aanleg zullen de acties vooralsnog een publieksvriendelijk karakter hebben. We hopen van harte dat dit voor de Minister voldoende aanleiding is, om met de politiebonden tot een overeenstemming te komen. Op de bijgaande foto  een “sirene”- actie op het stadhuisplein van Eindhoven op 27 maart 2015. De politiesirenes loeiden daar, en op vele andere plaatsen, gedurende twee minuten. Iedere vrijdag komt daar een minuut bij.  

Wilt U reageren op dit bericht, dan kunt U het contactformulier invullen bij onderstaande link;
of   https://www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten/09/dick-de-heus.html?geoquery=+5658BE&distance=2.0